26 Ocak 2013 Cumartesi

evden eve nakliyat, evden eve, nakliyat,nakliye

Şehirler arası evden eve nakliyat konusunda profesyonel çözümler üretmek kurumsal ve kişisel ihtiyaçlarınız için şehirler arası nakliyat uzman kadromuzla, kaliteli, hızlı ve güler yüzlü şehirlerarası evden eve taşıma hizmeti vermekteyiz.
Şehirler arası Evden Eve Nakliyat sektöründe günümüzde Şehirlerarası evden eve taşımacılık önem taşır. Şehirler arası Taşınacak eşyanın listesinin çıkarıldığı uzman incelemesi çalışmasından, uygun araç seçilmesine, Eşyanın paketleme malzemesinden, yükleme ve boşaltılmasına, de montaj, montaj aşamalarından sigortasına kadar Şehirlerarası evden eve taşınma her adımda uzman işidir.

Şehirler arası Evden Eve Nakliye konusunda iyi araştırıma yapılmadan yapılacak Şehirlerarası eşya taşımacılık işlemler ev, ofis, eşyaların zarar görmesine, hem iş gücü, zaman, para kayıplarına sebebiyet verecektir. Eğer Şehirlerarası eşya depolama yapılacak ise uygun Şehirlerarası depo alanları, yangın, deprem, sel, sigortaları, 7/24 güvenlik eleman sistemlerinin varlığı fiziki bina koşullarının uygun olması doğru istifleme Şehirlerarası evden eve depolama için vazgeçilmez unsurlardır.
Şehirler arası Evden Eve Taşınma! Evinizde bulunan eşyaların Şehirler arası evden eve nakliyat firmaları tarafından güvenli bir şekilde paketlenip diğer ildeki evinize taşınıp kurulumunun yapılması işlemidir. Üstelik Şehirlerarası evden eve nakliyat şirketlerine ulaşmak çok daha kolay! Şehirler arası Evden Eve Nakliyat firması aramaya son! İnternet üzerinden arama yaparak yüzlerce ilden ile evden eve taşımacılık işlemi için ilden ile nakliyat firması bulmak çok kolay Güvenilir Şehirler arası evden eve taşımacılık Firmaları’ndan bir tanesi    Şehirlerarası nakliyat...

Şehirler arası Evden Eve Taşımacılık sırasında dikkat edilmesi gereken nokta kaliteli Şehirlerarası nakliyat firmasını bulmaktır. Bir çok Şehirlerarası evden eve nakliyat firmaları büyük Şehirlerarası nakliye firmaların isimlerini taklit ederek müşterileri mağdur etmektedir. Sizin içiniz rahat olsun diye biz sizin yerinize Şehirlerarası nakliyat firmaları arasında yer almaktayız.

Yıllardır Şehirlerarası evden eve nakliyat sektörde hizmet veren firmalar arasında referans müşteri potansiyeli en fazla olan firmayız çünkü işimizi gerektiği gibi ve size verdiğimiz sözler doğrultusunda, hakkettiğiniz hizmeti sunarak yapıyoruz. Titiz Şehirlerarası nakliyat 30 yıllık tecrübesi ile ilden ile nakliyat alanında bir lider.

Hizmetlerimiz; Selimoğlu nakliyat olarak şehirlerarası evden eve nakliyat (şehirlerarası evden eve taşıma) Şehirlerarası ofis taşıma, ilden ile nakliyat, şehirler arası taşıma, Şehirlerarası askılı tekstil taşıma, Şehirlerarası ev eşyası depolama, Şehirlerarası fuar taşımacılığı ve ilden ile nakliye lojistik hizmetleri sunmaktayız.

Şehirlerarası evden nakliye ve şehirlerarası evden eve taşımacılık hizmeti verdiğimiz illerimiz; Şehirlerarası, , illerimize her gün düzenli olarak Şehirler arası  evden eve nakliyat ev eşyası taşımacılık hizmeti sunmaktayız.

Selimoğlu, şehirlerarası evden eve nakliyat, nakliyat, evden, eve, nakliyat, taşıma, şehirlerarası, taşımacılık, şehirlerarası nakliyat, taşınma, depolama, şehiriçi, şehirlerarası, ilden ile, şehirlerarası evden eve taşıma,şehirler arası evden eve nakliyat fiyatlarını,öğrenmek için bizlere iletişim menüsün den bizlere ulaşabilirsiniz.

 eve nakliyat Selimoğlu Nakliyat Profosyenelik bir Taşima
0212 257 42 19 0536 735 15 02 Avrupa Yakası Şübemiz İstanbul
0216 469 62 26 0532 741 35 11 Anadolu Yakas Şübemiz istanbul
0506 756 66 08 Tüm Türkiye İçin Hatlarımız Nerden OlUrusranız Olun Arayin
0506 756 66 09 İstanbul İzmir Ankara Adana Kars Edirne Hakkari İçin Hatlarımız
SELİMOĞLU NAKLİYEFirma personellerimizi evinize yada iş yerinize göndererek eşyalarınızın kapladığı alan, taşıma koşulları ve fiyatlandırması hakkında size ayrıntılı olarak bilgi veriyoruz. Ücretsiz olan bu işlemden faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmeniz ve taşınma talebinizi iletmenizdir.
 Selimoğlu Evden Eve Nakliyat, İstanbul’da evden eve nakliyat konusunda öncü kuruluşlUğurn biridir. Evden eve nakliyat sektöründe hizmet kalitesi çok önemlidir. Hizmet kalitesinden taviz vermeden siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktayız.
Her taşıma kendi taşımamızdır“ düşüncesi ile yoluna devam edecek olan Selimoğlu güçlü referansları, geniş müşteri portföyü ve tamamlamış olduğu tüm taşımaların verdiği güven ve güç ile yoluna devam etmektedir.
istanbul Evden Eve Hızlı güvenilir ve yeteri kadar kullanılan malzemelerin sizlere ve eşyalarınıza vereceği üstün ve kaliteli hizmetler ile çok daha hızlı ve cok daha sorunsuz olmasını isterseniz kurumumuzun ayrıcalıklı hizmtini almanızı ve aldığınız bu hizmeti yakınlarınız ile paylaşmanızı savunmaktayız.

Hastane Taşimacılık Size ait size ait bölünmüş oda oda depo’nuz istediğiniz zaman gelip istedığınız eşyalarınızı içinde alabilme şansına sahipsiniz.Firmamız eşyalarınızı güvenli ve temiz profesyonel olarak saklanmasına yarayan ve kişiye özel depo odaları olması sebebiyle sadece kullanıcıya ait olan depolama odalarımız müşteriye özel sistemidir.

Kiralık depo ihtiyaçlarınız için özel depomuzda oda oda bölünmüş depolarimiz mevcuttur özelikle eşya depolama alanında sektörün öncüsü olmaktayız.
 Uluslararası alandada kendini her zaman yaptığı işler ile ispatlayan irmamız Avrupai standartları Türkiye içerisinde en başarılı şekilde uygulayan kurumdur.Araçlarımız taşınma bakımından 2 türlü şekilde kullanılmaktadır.BunlUğurn ilki standart nakliye hizmetidir bu hizmetde ev taşıma işleminiz tek gün içerisinde bitmektedir Paketleme v.s bütün işlemler en iyi şekilde yapılır.Ve her eşya yerli yerine bırakılılar.

Şehirlerarası ev taşıma fiyatları

Şehirlerarası ev taşıma fiyatları, şehirlerarası ev taşımacılığı, istanbul, ankara, izmir, samsun, şehirlerarası ev taşıma ücretleri, şehirlerarası ev taşıma fiyatları.

Şehirlerarası ev taşıma fiyatları ankara - istanbul - izmir - samsun - evden eve nakliyat firması sizlere ilden ile şehirlerarası ev taşıma evden eve nakliyat hizmeti sunmaktan kıvanç duyar.

Şehirlerarası ev taşıma işlerinizde Türkiye'nin neresinde olursanız olun ilden ile şehirlerarası ev taşıma fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Şehirlerarası ev taşıma sektöründe 33 yıllık tecrübe. Türkiye'nin her bölgesine şehirlerarası evden eve nakliye taşımacılık hizmeti vermekteyiz.

Şehirlerarası ev taşıma işlerinizde Türkiye'nin 7 bölgesi ve 81 ilinde bir şehirden diğer şehirlere ilden ile şehirlerarası ev taşıma hizmetleri sunmaktayız.

Akdeniz bölgesin ‘de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Adana, Antalya, Antakya, Burdur, Isparta, Kahraman Maraş, Mersin.

Marmara bölgesin ‘de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli (İzmit), Sakarya (Adapazarı), Tekirdağ.

Ege bölgesin ’de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Aydın, Afyon, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak.

İç Anadolu bölgesin ‘de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Ankara, Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat.

Karadeniz bölgesin ‘de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Zonguldak, Sinop, Bartın, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Bolu, Kastamonu, Çorum, Amasya, Gümüşhane, Tokat, Artvin, Bayburt.

Doğu Anadolu bölgesin ‘de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Ağrı, Bitlis, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Erzincan, Hakkari, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van.

Güneydoğu Anadolu bölgesin ‘de şehirlerarası, uluslararası, evden eve nakliyat, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Siirt, Urfa, Batman, Şırnak'tır.

Şehirlerarası ev taşıma fiyatları; Adana - Adıyaman - Afyon - Ağrı - Aksaray - Amasya - Ankara - Antalya - Bolu - Burdur - Bursa - Çanakkale - Çankırı - Çorum - Denizli - Diyarbakır - Düzce - Edirne - Elazığ - Erzincan - Sinop - Karabük - Karaman - Kars - Kastamonu - Kayseri - Kırıkkale - Kırklareli - Kırşehir - Kilis - Erzurum - Eskişehir - Gaziantep - Giresun - Ardahan - Artvin - Aydın - Balıkesir - Bartın - Batman - Bayburt - Bilecik - Bingöl - Bitlis - Van - Yalova - Yozgat - Zonguldak - Gümüşhane - Hakkari - Hatay - Iğdır - Isparta - İstanbul - İzmir - Kahramanmaraş - Sivas - Şanlıurfa - Şırnak - Tekirdağ - Tokat - Trabzon - Tunceli - Uşak - Kocaeli - Konya - Kütahya - Malatya - Manisa - Mardin - Mersin - Muğla - Muş - Nevşehir - Niğde - Ordu - Osmaniye - Rize - Sakarya - Sakarya - Samsun - Siirt - Şehirlerarası ev taşımacılığı hizmetleri.

Şehirlerarası ev taşıma fiyatları, evden eve nakliyat, şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası, evden eve, nakliyat, nakliye, nakliyeci, nakliyeciler, nakliyatçı, nakliyatçılar, nakliyeciler, evdeneve, taşıma, taşınma, taşımacılık, taşımacılar, taşımacılığı, lojistik, firmaları, şirketleri, fiyatları, ücretleri

AMBALAJLAMA SELİMOĞLU
 Ambalajlama bir sanattır. Selimoğlu NAKLİYAT bu işi en iyi yapan kuruluşlUğurn ilkidir yılların tecrübesi ve teknolojisinin de yardımıyla bunu başarmıştır. Muhtelif nedenlerle ambalajlanması gereken ev eşyalarınızı karton koli, karton fıçı, hava kabarcıklı naylon, koli bantı ile ambalajlanma hizmetleri yapılır.
 MOBİLYALAR Selimoğlu
 Özel ekiplerimiz tarafından demontesi yapılan mobilyalar kraft kağıtlı havalı naylonlarla sarılarak plaka kartonlarla muhafıza edilir.
 YATAK, KOLTUK VE SANDALYE Selimoğlu
 Bu tip eşyalar öncelikle strech ile kaplanır, kraft kağıtlı havalı naylon ve plaka kartonlar ile paket yapılır.
 İhtiyaçlarınızın karşılanması için öncelikle depolanacak olan eşyalarınızı expertis elemanlarımız görüp, ölçüp, mk. belirtmektedir ona göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

selimalihan9@gmail.com
   Paketleme Malzemeleri Kalitesi              Selimoğlu Nakliyat
 Firmanin paketleme sistemi, paketleme yaparken kullandığı malzemeleri, inceleyiniz...
Öncelikle Ambalaj maddesinde Baloncuklu Naylon Kullanılmasını istediğinizi belirtiniz. Firma Battaniye Kullanmak isteyebilir, Battaniye toz ve kiri muhafaza ettiği için önceki nakliyelerin kirini barındırır.
İp yerine tek kullanımlık Koli bantı çok daha iyi sonu verecektir. İp kullanımında ise sonuç hüsrandır. İp eşyalarınıza izi kalmış hasarlar verir.
Varil türü kapları kabul etmeyiniz. Bunu öncelikle telefonda elirtiniz. Kutulu taşıma isteyiniz.
Elbiseler için özel askılı kutular yada muhafaza kabinleri isteyiniz. Çoğu firmada bu vardır.


  
Firmanın Tecrübeli olması iyidir. Selimoğlu
Tecrübe Firmanın özünde birçok sorunların üstesinden gelebilme çözebilme yetisinin birikmesini sağlar.
Çok eskilerde kurulmuş Türkiye şartlarında ayakta kalabilmiş bir firma her zaman için oluşabilecek mal zararınızın ödenme garantisi olabilir.

Ön Telefon görüşmesinde; firma sekreterle anlatım otomatik santral gibi göz boyayıcı reklamasyon malzemeleri kullanabilir. Ancak temelde kendinden emin bir nakliyeci abartılmamış hizmet anlatımı samimi bir yaklaşım herzaman daha iyidir.
Mutlaka Eşyayı görmesi için Expertiz elemanı isteyiniz. Selimoğlu Not 20 tane Firma  Çağrımayin 3 Firmada Kalın Bizler Fazla  Firam BİR iŞ Bakımışsa Bizler Gitmiyorüz Fazla

 Zamanlamayı iyi ayarlamalısınız. Hafta içi ev nakliyesi herzaman daha ucuza yapılacaktır bunu bilin. Bütün firmalar hafta içi boş günlerini doldurabilmek için fiyat kıracaklarıdır.
Taşınacağınız ve çıktığınız ev apartman v.b. yerde komşularınız tatil günü gürültü istemeyecektir.
Tatil günleri taşımada asansör kullanımıda imkansız hale geleceğinden tatil günleri taşınma herzaman daha pahalı olacaktır.

SÖZLEŞMEDE
Sakın parayı sözleşmede peşin ödemeyin. Avans mutlaka vermelisiniz (keşke oda olmasa) Ancak Parayı peşin öderseniz kamyonun geç gelmesi veya hiç gelmemesi tehlikesi her zaman vardır. (Burası Türkiye)
Nakliye sonunda sözleşmede belirtilen paranın geri kalan kısmını ödeyiniz.
Taşınma sigortanızı malın muhtemel bedeli üzerinden mutlaka yaptırınız. Bunun için gelen kamyonla birlikte poliçenizi hazırlatın.
Sözleşme sırasında görevli elemanın aynı zamanda taşıma ekibini yönetmesini isteyiniz. Böylelikle " bizim bundan haberimiz yoktu" veya " o kişi burda yok biz bunu yapamayız" gibi bir kaçışla yüz yüze kalmazsınız.
Yaşayabileceğinizi tahmin ettiğiniz her sorunu ayrı ayrı maddeler halinde çözümleriyle birlikte sözleşmeye geçirin.
Çok Eşya, Yüksek katlar, gibi çok eleman ve büyük kamyon isteyen taşınmalarda bu hususu çok iyi hesaplayıp gelen ekipte personel sayısını ve kamyon büyüklüklerinin sözleşmeye uygunluğunu arayınız.
Çok eşya varsa muhakkak sözleşmeye büyük yanında küçük kamyonda ekleyip maliyeti tutarında sözleşme yapınız. Kamyona sığmayacak eşyanın sonradan büyük sorun yaratacağını sakın unutmayınız.

Evden eve Nakliyat Kamyonunun temiz ambalaj malzemelerinin sizin için yeni olacağının garantisini isteyiniz. Kamyon nakliyat için geldiğinde kamyon içine girerek koku ve rutubeti kontrol ediniz.
TAŞINMA SIRASINDA Selimoğlu
Ekip Başı ile sözleşme maddelerini gözden geçiriniz. Gelen kamyon yada kamyonların büyüklüklerinin sözleşmeye uyup uymadığına bakınız.

Çok eşya için bir gün önceden paketleme elemanları isteyiniz
Çok ve kırılabilecek eşya bolluğu nakliyeyi kamyonu diğer taşıma elemanlarını çok oyalayacak bekletecektir. Bu durumda birgün önceden paketleme yapma işinin bitmesinde fayda vardır.
Paketleme Elemanlarının elleri temiz olmalı. Tırnakları uzun olmamalı.
Gıda maddelerini taşımak iyi değildir. Gıda maddelerinin taşınma öncesinde bitmesini sağlamakta fayda vardır.
Buzdolabını taşınma öncesinde erken kapatıp defrost yapmasını sağlayıp taşınma sonrasında 12 saat çalıştırmayınız.

Elemanların formalı olması iyidir. Elbiselerinin temizliği sizin eşyanızın da temizliği demektir. Bu hususu taşınma öncesi sözleşmede belirtiniz.



evden eve nakliyat, evden eve, nakliyat,nakliye,evden eve taşıma,istanbul evden eve nakliyat, anadolu yakası evden eve nakliyat, avrupa yakası evden eve nakliyatistanbul evden eve nakliyat, istanbul evden eve, istanbul nakliyat, istanbul taşımacılık, istanbul şehiriçi taşımacılık, istanbul şehirlerarası taşımacılık, istanbul evden eve fiyatları